Modele noi de telefoane 2018

Totusi, e posibil ca urmatorul modèle, Care se va LANSA dans Vara lui 2018, sa fie mai bine conceput si la un pret mai accesibil. Mi a1 e poate (foarte) Poutine mai jos ca A5/A6 si P20 Lite, Dar Vine Cu Android One, adica are Software-UL curat si primeste Rapid actualizatile de Android, fara multe customizari destul de inutile Care FAC telefonul sa se miste greu. Vezi si mi a2, ca Abia a fost lansata noua generatie cu Hardware actualizat pentru 2018. Deocamdata nu cunoastem Alte informatii si nici daca succesorul lui iPhone 8 va copia aspectul iPhone X, sau daca va pastra senzorul Touch ID. Toate modelele vor fi lansate in septembrie 2018. Telefoanele chinesti cele mai bune, eu am xiaomi MI4C cu 600 Lei eu zic ca merita 1500 Lei TOP 10 cele vandute Marci de telefoane in 2018, pana acum si trebuie sa rétinem ca nu discutam de modele particulare ci despre producatori. Este totusi Luna septembrie, Probabil ca la finalul acestui an, vom avea si un Top mai asteptat, cele mai vandute telefoane mobile ALE anului. Articolul de fata contine date preluate DIN doua surSe, marketing91.com si counterpointresearch.com. Considerat unul dintre elementele indispensable al Omului Modern, smartphone-ul este un accesoriu Care își îmbunătățește Decker de performanță pe zi ce Trece. MODELE Noi Apar cu regularitate, acestea oferindu-le utilizatorilor o Experiență deosebită, contribuind în mod Activ la sporirea nivelului de interacțiune cu plafalți și la menținerea unui anumit Stil de viață. Noul Smartphone Motorola, care va fi lansat in Vara lui 2018, se va Lauda cu ecran “incasabil” ShatterShield si cu o structura modulara. Se impune un Top telefoane 2018.

Apple a prezentat noile telefoane, Samsung a făcut-o în urmă cu o Lună și ce mai Vine de acum va fi cel puțin ignorabil. Astfel, iată ce ar trebui să urmărești PE finalul de an. xiaomi redmi note 4… nu l-comme schimba PE nici un Alt telefon. Telefoane adevarate la preturi normale. Interzise pitipoancelor si cocalarilor, évident. Cele doua MODELE Premium care vor fi lansate in 2018 vor avea cateva imbunatatiri fara de versiunile anterioare. G7 va fi lansat in primavara si va avea dimensiuni ceva mai mici comparée cu G6, iar V40 va fi prezentat in toamna. Telefonul va fi lansat in Vara anului viitor. Modelul va avea Ecran bord-à-bord, o specificatie pe care si Sony o va adopta in sfarsit, dupa multi ALTI producatori. Rezolutia 4K, intalnita deja PE modelul XZ Premium DIN 2017, va fi mentinuta si anul viitor. Inainte de a afla cum se prezentau datele la finalul lunii August 2018, haideti sa vedem ce se intampla in primul trimestru al acestui an.

CAM dalle Samsung dans Gama asta de pret. poate Samsung A8 (2018). Altfel TI-As recomanda Pocophone F1. Este o afacere foarte Buna la pretul asta. Deci, care sunt cele mai bune telefoane? Speram ca topul nostru al celor mai bune smartphone-uri ALE anului 2018 va va ajuta sa alegeti modelul Perfect pentru dumneavoastra.